Η θερινή προετοιμασία προς Γ’ λυκείου, δίνει στους μαθητές την ευκαιρία να προετοιμαστούν κατάλληλα και έγκαιρα, ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους. Η τρίτη λυκείου αποτελεί μια αρκετά απαιτητική τάξη, η οποία καταλήγει στις πανελλήνιες εξετάσεις, όπου οι φοιτητές καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να κατακτήσουν την πολυπόθητη εισαγωγή στη σχολή της επιλογής τους. Για να στεφθεί η προσπάθεια αυτή με επιτυχία, είναι σημαντικό να λάβουν την κατάλληλη καθοδήγηση, ώστε να πραγματοποιηθεί η απαραίτητη προετοιμασία.

 

Στη ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΑ, η θερινή προετοιμασία διαρκεί 6 εβδομάδες και δίνει στους μαθητές την ευκαιρία να:

 

α) διδαχθούν και να εμπεδώσουν το 25%-30% της ύλης σε κάθε μάθημα

 

β) καλύψουν τα κενά που έχουν προκύψει στη σχολική τους ζωή, σε γνωστικό, αλλά και τεχνικό επίπεδο.

Ποιο το όφελος;

 

1) Όταν ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά της τρίτης τάξης του λυκείου, είναι προχωρημένοι και αξιοποιούν τα σχολικά μαθήματα ως επανάληψη

 

2)τελειώνουν όλη την ύλη σε κάθε μάθημα πολύ νωρίτερα κι έχουν ευκαιρία να κάνουν πολλές επαναλήψεις, που είναι κλειδί επιτυχίας

 

3) αποκτούν ουσιαστική εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και αυτοπεποίθηση, καθώς ωριμάζουν μέσα τους οι σωστές τεχνικές μελέτης και αναπαραγωγής της γνώσης.

 

Στη ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΑ, η θερινή προετοιμασία προς τη Γ’ Λυκείου είναι μια πραγματική ευκαιρία για τους μαθητές: Αξιοποιούν την αποδέσμευση από το σχολείο και εκμεταλλεύονται ουσιαστικά και παραγωγικά τον χρόνο τους. Απολαμβάνουν ένα πυκνό και πλήρως εξατομικευμένο στις ανάγκες τους μάθημα. Διευρύνουν τους ορίζοντές τους συναναστρεφόμενοι με τους καθηγητές της ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΑΣ. Εκπαιδεύονται σε σύστημα μελέτης και αυτενέργειας που τους χαρίζει περισσότερο ελεύθερο χρόνο και βελτιώνει άμεσα και αισθητά τις επιδόσεις τους.

 

3284 φοιτητές

285 ιατρικές σχολές

181 νομικές σχολές

185 στρατιωτικές σχολές

428 τεχνολογικές σχολές

452 φιλολογικές σχολές

294 οικονομικές σχολές

Guys, the future is yours!

6 εβδομάδες δημιουργικότητας

6 εβδομάδες αυτοβελτίωσης

6 εβδομάδες θετικής διάθεσης

6 εβδομάδες επιτυχιών

Καλέστε μας στο 2104910408, 11:00-21:00
Προσκαλέστε μας να υποστηρίξουμε την επιτυχία σας!