ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κέντρα Ξενών Γλωσσών Smart Schools του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΑ, έχουμε το μοναδικό τρόπο, και έχουμε βραβευθεί γι’ αυτό, να διδάσκουμε την Αγγλική γλώσσα σε βάθος, ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ στο σπίτι και να χτίζουμε νέους επιστήμονες και δυνατούς ανθρώπους.

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κέντρα Ξενών Γλωσσών Smart Schools, του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΑδίνουμε έμφαση από πολύ νωρίς στην ανάπτυξη όλων των γλωσσικών δεξιοτήτων (listening, reading, vocabulary, writing, grammar, communication) και προσφέρουμε στους μαθητές μας ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα διδακτική πράξη, ώστε να εμπνέονται να δημιουργούν, να βελτιώνουν την κριτική τους σκέψη, να επικοινωνούν σε live με αγγλόφωνους πληθυσμούς και τελικά να εδραιώνουν δυνατή προσωπικότητα και να χειρίζονται την Αγγλική γλώσσα ως μητρική.

Το “Smart System¨, είναι μία επαναστατική μέθοδος διδασκαλίας : εμπεριέχει πολύ όμορφες και πλούσιες σειρές βιβλίων, εμπλουτίζεται με εξατομικευμένα σχεδιασμένα projects και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ στο σπίτι.

Έτσι, ο μαθητής αποκτά πλούσιες γνώσεις, ξεκούραστα και δημιουργικά, χωρίς άγχος, με άνεση και αυτοπεποίθηση.

Το “Smart System είναι η καλύτερη μέθοδος εκμάθησης Αγγλικών, είναι το καλύτερο δώρο για την ξενόγλωσση εκπαίδευση των παιδιών σας, και το 100% ποσοστό επιτυχίας που έχουν στα πτυχία τόσα χρόνια τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κέντρα Ξενών Γλωσσών Smart Schools του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΑτο επιβεβαιώνει περίτρανα.

""
1
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Όνομα
Επίθετο
Τηλέφωνο
Μήνυμα
0 /
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder

Ενημερωθείτε από τον εξειδικευμένο σύμβουλο Σπουδών, για το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας στο τηλέφωνο : 2104910408