.

Αγγλικά
Το ξέρατε;
Είναι η γλώσσα με πάνω από 300 εκατομμύρια περίπου φυσικούς ομιλητές !
Στη Filomathia English Μαθαίνεις

Αγγλικά

Προγράμματα Για

Ενήλικες

Η Filomathia English, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΑ , προσφέρουν εξαιρετικά προγράμματα σπουδών αγγλικών για ΕΝΗΛΙΚΕΣ, εντελώς προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους.

Ενδεικτικά προγράμματα για Αρχάριους, για Προχωρημένους, για Φοιτητές, ή ακόμα και για Ανάπτυξη μεμονωμένων δεξιοτήτων μπορείτε να βρείτε εδώ…

Προγράμματα Για

Νήπια (3 – 6 ετών)

Η καλύτερη ηλικία για τη γνωριμία με μια ξένη γλώσσα είναι η προσχολική ηλικία, από τα 3 έτη και μετά. Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Filomathia English προσφέρουμε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα σπουδών για τα μικρά παιδιά, ώστε όχι μόνο να έρθουν σε επαφή με την Αγγλική γλώσσα, αλλά να αναπτύξουν όλες τις αντιληπτικές τους δεξιότητες.

“Θέλεις το παιδί σου να αναδείξει την ευφυΐα του μαθαίνοντας Αγγλικά;”

Αγγλικά για

Παιδιά & Εφήβους

Στα Κέντρα Ξενών Γλωσσών Filomathia English του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΑ, έχουμε το μοναδικό τρόπο, και έχουμε βραβευθεί γι’ αυτό, να διδάσκουμε την Αγγλική γλώσσα σε βάθος, ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ στο σπίτι και να χτίζουμε νέους επιστήμονες και δυνατούς ανθρώπους.
Περισσότερα για το πως μπορείτε να έχετε το Lower μέσα σε 4 μόλις χρόνια, μπορείτε να βρείτε εδώ...

Αγγλικά
Ιδιαίτερα Μαθήματα
Εάν θέλετε να καλύψετε κάποια ιδιαίτερη ανάγκη στην Αγγλική γλώσσα, στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Filomathia English, του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΑ, μπορούμε στους χώρους μας, στο χώρο σας ή διαδικτυακά, να σας εξυπηρετήσουμε για ιδιαίτερα μαθήματα, με καθηγητές εξειδικευμένους και εντελώς εστιασμένους στις προσωπικές σας ανάγκες. Τα διαδικτυακά μαθήματα που προσφέρουμε αφορούν είτε ιδιαίτερα μαθήματα, είτε μικρά γκρουπ, σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.
Ενημερωθείτε Από Τον

Εξειδικευμένο Σύμβουλο Σπουδών

Καλέστε στο τηλέφωνο: 2104910408, προκειμένου να σας ενημερώσουμε και να σας συμβουλεύσουμε για το πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει στις ανάγκες σας,
ή για τα ιδιαίτερα μαθήματα που θα θέλατε να σας προσφέρουμε.

Η Επιτυχία Δεν Έχει Μυστικά:
Είναι Αποτέλεσμα
Της Αγάπης Μας Για Την Εκπαίδευση
Και Της Συνεχούς Προσπάθειάς Μας
Για Παροχή Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσιών.

Δήμητρα Λ. Χριστοδουλάκου,
Γενική Διευθύντρια
του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΑ

Οι Αριθμοί Που Εγγυώνται Την Επιτυχία Σου

0
Καθηγητές - Εισηγητές
0
Αίθουσες Διδασκαλίας
0
Άριστες Αξιολογήσεις
0
Επιτυγχόντες

Είπαν για εμάς

Testimonials
Scroll to Top
Skip to content