ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΑ στα 24 χρόνια λειτουργίας του, έχει χαρίσει σπουδαία επιτεύγματα στο χώρο της εκπαίδευσης , έχει αυξήσει το επίπεδο συναγωνισμού μεταξύ των συναδέλφων, έχει μεταλαμπαδεύσει άπειρες ιδέες εκπαιδευτικών πρακτικών και έχει να παρουσιάσει εξαιρετικές επιτυχίες σε μαθητές από τη Νίκαια, τον Κορυδαλλό, το Κερατσίνι, αλλά και την Αγία Βαρβάρα, τη Δραπετσώνα και άλλες περιοχές.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΑ, στεγαζόμενος πλέον σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, υπόσχεται να εξακολουθήσει να παράγει εκπαιδευτικό έργο υψηλής ποιότητας, αντίθετα στο ρεύμα της εποχής, να υπερασπίζεται την επιτυχία και την πρόοδο των μαθητών της Β’ Πειραιώς και να κρατά τα ηνία της εκπαιδευτικής αποτελεσματικότητας.

Δε χαίρομαι μόνο για τις εκατοντάδες μαθητές και οικογένειες που έχω βοηθήσει, δε χαίρομαι μόνο για τις επιτυχίες μας, χαίρομαι επιπλέον, για την αναγνώριση που μου έδειξαν οι πολίτες  της περιοχής όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα, σπούδασα και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά. Χαίρομαι επίσης γιατί με τις γνώσεις μου, την εμπειρία μου και την αγωνιστικότητά μου, αισθάνομαι σίγουρη ότι, μαζί με τους εξαιρετικούς συνεργάτες μου, μπορούμε να στηρίξουμε και τα δικά σου όνειρα, να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες για εσένα και τελικά να σου δώσουμε δύναμη.

Η επιτυχία δεν έχει μυστικά: είναι αποτέλεσμα της αγάπης μας για την εκπαίδευση και της συνεχούς προσπάθειάς μας για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Δήμητρα Χριστοδουλάκου,
Γενική Διευθύντρια